Afrastering

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Voor een goede en stevige omheining kiest u afrastering gaas. Dit schaft u aan bij de Afrasteringspecialist. Wij helpen u bij de keuze van het juiste product. Zo is het mogelijk om afrastering gaas in diverse hoogtes en diktes te bestellen. Daarnaast bepaalt u wat de maaswijdte moet zijn. Bij ons vindt u niet alleen het afrastering gaas, maar ook de benodigdheden om alles op de juiste manier te bevestigen.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Gebruik afrastering gaas om uw terrein eenvoudig af te schermen

De afscherming van uw terrein moet veilig en betrouwbaar zijn. Afrastering gaas oogt strak en u heeft de mogelijkheid om het te laten begroeien. Het gaas is beschikbaar in diverse hoogtes. Hierdoor bepaalt u zelf hoe discreet uw omheining moet zijn. Daarnaast is de toepassing van afrastering gaas een duurzame oplossing. Het heeft namelijk weinig onderhoud nodig en de kwaliteit blijft lange tijd betrouwbaar. Naast het afrastering gaas, komt u ook naar ons voor andere benodigdheden. Zo bevestigt u het gaas aan palen, welke u bij ons aanschaft. Wij voorzien u graag van advies over het juiste product. Ook het bevestigingsmateriaal regelt u bij ons. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, draadclips en tangen. Bekijk dus direct het aanbod in de webshop.

Kies voor kwaliteit en goede service

Met afrastering gaas zorgt u voor een betrouwbare en veilige omheining. Wat is de maaswijdte die u kiest? Ook hierbij denken wij graag met u mee. Daarnaast bezorgen wij alles met onze eigen chauffeurs bij u thuis. Op die manier betaalt u weinig voor de bezorging van uw producten. Benieuwd naar het assortiment? Kom langs in de winkel of bekijk de webshop. Voor het stellen van uw vragen belt u naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

gaaspaneel zwart | gaasmat | volieregaas