Betongaas verzinkt

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Het betongaas van de Afrasteringspecialist is verzinkt en gemaakt uit gladde draad. Op het moment dat het verzinkt is krijgt het een zilveren kleur en roest het niet. Betongaas dat is verzinkt is ideaal als stevige tuinafscheiding. Daarnaast groeien uw planten hier eenvoudig doorheen. Zo heeft u een omheining die functioneel en mooi tegelijk is. Dit alles en veel meer vindt u in onze showroom.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Voorzie uw tuin van betongaas dat is verzinkt

Bent u op zoek naar een robuuste omheining voor uw tuin? Wilt u daar niet te veel geld aan kwijt zijn? Verzinkt betongaas is de oplossing voor u. Dit zijn dikke spijlen die u eenvoudig plaatst in uw tuin. De palen waar u ze tegenaanzet vindt u ook bij ons. Heeft u geen planten in uw tuin maar wilt u toch betongaas dat is verzinkt? Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld wilgenmatten of bamboematten door de afscheiding te vlechten. Het gaas is verkrijgbaar in diverse diktes en maten.

Bestel uw nieuwe tuinafscheiding direct

Wilt u een originele en bruikbare omheining? Kies dan voor verzinkt betongaas. Deze robuuste heg werkt perfect als afscheiding voor uw tuin. Bezoek onze winkel of bekijk het assortiment via de webshop. Wij hebben iedere week ook nieuwe aanbiedingen voor u. Neem contact met ons op via 0182-342859 en bestel uw nieuwe, verzinkte betongaas. U bent uiteraard ook welkom in de winkel aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk.

Bekijk ook eens

afrastering | gaaspaneel zwart | gaasmat