Draadmat

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Voor de aanschaf van een draadmat in het zwart of groen gaat u naar de Afrasteringspecialist. In ons assortiment vindt u verschillende soorten gaas, maar ook houten palen en bevestigingsmateriaal. Iedere draadmat is stekloos, waardoor het zeer geschikt is voor dieren. Daarnaast is er geen risico dat kinderen zich hieraan verwonden. Wilt u een draadmat in het zwart die verzinkt is? Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Kies direct uw draadmat in het zwart of groen

Het toepassen van een draadmat kan in diverse situaties. Heeft u bijvoorbeeld verschillende dieren bij uw huis die een omheining nodig hebben? Dan is een draadmat in het zwart of groen perfect voor u. Iedere draadmat is stekloos zodat uw dieren hier zich niet aan verwonden. Daarmee is uw draadmat in het zwart of groen ook veilig voor kinderen. Bent u dus nog op zoek naar een voordelige en stevige schutting voor in uw tuin? Een zwarte draadmat is wellicht iets voor u. Door de maaswijdte is het mogelijk om het te laten begroeien met planten. Zo heeft u een prachtige omheining van uw tuin.

Ook voor bevestigingsmateriaal en poorten

U komt niet alleen naar ons voor een zwarte of groene draadmat, maar ook voor al het bevestigingsmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, draadclips en draadspanners. Maar ook uw nieuwe poort vindt u in ons assortiment. Deze leveren we inclusief palen en twee sleutels. Het volledige assortiment bekijkt u in de winkel of via de webshop.

Bestel alles eenvoudig online

Bestelt u uw nieuwe zwarte draadmat liever online? Bekijk dan direct de webshop. U haalt uw bestelling af in de winkel of laat het thuis bezorgen. De bezorging wordt door onze eigen chauffeurs gedaan. Zo weet u zeker dat dit op de juiste manier bij u terechtkomt. Wilt u meer informatie? Bel gerust naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

betonmat zwart | betonmatten verzinkt | gaasrol