Fijnmazig gaas

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Fijnmazig gaas is ideaal om uw planten te beschermen tegen insecten of om te voorkomen dat muizen bij u binnen komen. Voor beide scenario’s komt u naar de Afrasteringspecialist. In onze showroom van 20.000m2 helpen we u graag bij het zoeken van het juiste gaas. Fijnmazig gaas is flexibel en buigt goed mee. Ideaal als u bijvoorbeeld uw moestuin wilt beschermen tegen dieren of insecten. Kom langs in onze showroom en ontdek welk fijnmazig gaas u nodig heeft.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Gebruik fijnmazig gaas en houd ongedierte buiten

De toepassing van fijnmazig gaas kan bij diverse situaties. Heeft u veel last van muizen en zoekt u een diervriendelijke oplossing? Het gebruik van fijnmazig gaas kan alleen als u weet waar de dieren naar binnen komen. Dan plaatst u het voor die plek en op die manier is het voor de muis niet meer mogelijk om door het gat heen te gaan. Daarnaast is de maaswijdte zo nauw dat hij niet kapot te bijten is. Een andere toepassing voor fijnmazig gaas is ter bescherming van uw planten. Heeft u een moestuintje waar slakken genieten van uw bloemkool? Door dit gaas eroverheen te plaatsen komen ze niet meer bij uw planten. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing in uw situatie.

Bestel online of kom langs in de winkel

Voordat u het fijnmazig gaas in de webshop bestelt is het slim om de aanbiedingen te bekijken. Hier staan diverse soorten gaas, wellicht degene die u zoekt. Wij bezorgen uw bestelling bij u thuis, met onze eigen chauffeurs. Komt u liever langs in de showroom? U bent welkom aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk. Wij zijn daarnaast bereikbaar via 0182-342859.

Bekijk ook eens

vogelgaas | goedkoop gaas | tuingaas