Gaashek

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Schaf voor uw omheining een gaashek aan. Dit is een goedkope manier om uw tuin te voorzien van schutting. In de showroom van 20.000m2 van de Afrasteringspecialist vindt u zeker wat u zoekt. Daarnaast staat ons team voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Zo komt u niet alleen langs voor een gaashek, ook het nieuwe hok voor uw dieren stelt u bij ons samen. Heeft u prachtige vogels die een mooi plekje verdienen? Diverse soorten gaas, maar ook bevestigingsmateriaal schaft u bij ons aan.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Maak een schutting met een gaashek

Wilt u een omheining maken om te zorgen dat uw dieren op het veld blijven? Een veilige manier om dit te doen is met een gaashek. Deze hebben wij in diverse hoogtes voor u beschikbaar. Maar dit is niet het enige waar u een gaashek voor gebruikt. Ook als schutting van uw tuin of openbare plek werkt het perfect. Daarnaast is het een veilige én relatief goedkope oplossing. Creëer uw eigen unieke gaashek met materiaal uit onze showroom. Maak het helemaal af met een van de poorten uit het assortiment. Deze heeft u inclusief palen en een slot met twee sleutels.

Bekijk de aanbiedingen in de winkel

Heeft u het gaashek gevonden dat u zoekt? Dan is het nu alleen nog maar een kwestie van bestellen. Dit doet u eenvoudig online of u komt langs in de winkel. Deze is gevestigd aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk. U heeft de mogelijkheid om de bestelde producten bij u thuis te laten bezorgen. Dit doen wij met onze eigen chauffeurs. Vragen hierover of over het assortiment stelt u via 0182-342859.

Bekijk ook eens

tuinafzetting | betongaas verzinkt | afrastering