Gaasmat

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Kies de gaasmat die geschikt is voor uw situatie. Wilt u een omheining voor uw dieren of een originele schutting? Bij de Afrasteringspecialist hebben we de gaasmat voor u. Ze zijn beschikbaar in het zwart, groen of verzinkt. Dit laatste houdt in dat het niet gaat roesten. Ook zijn de matten die u bij ons bestelt allemaal stekloos. Op die manier zitten er geen scherpe randen of punten aan.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Welke gaasmat heeft u nodig?

De aanschaf van een gaasmat heeft diverse redenen. Zo is het ideaal als omheining voor uw dieren. Maar ook de omheining van uw tuin doet u hiermee. Alle draadmatten zijn stekloos, wat zorgt dat er geen scherpe randen of punten meer aan zitten. Met een verzinkte gaasmat weet u zeker dat uw nieuwe omheining niet gaat roesten. Mocht u er een stukje afslijpen of knippen, houdt dan in de gaten dat u de beschermlaag doorbreekt en uw hekt alsnog gaat roesten. Voorkom dit door de betreffende plek te behandelen met zinkspray. Ook dit vindt u bij ons.

Bestel direct uw nieuwe omheining

Wij denken graag mee over uw keuze voor de juiste gaasmat. Om een dierweide af te rasteren gebruikt namelijk u een andere soort dan die u voor de omheining van uw tuin kiest. Kom langs in de winkel aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk of bel voor meer informatie naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

volieregaas | draadmat | betonmat zwart