Gaasrol

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Met een gaasrol heeft u een prachtig hekwerk. Door de maaswijdte krijgen uw planten namelijk de kans om er doorheen te groeien. Daarom komt u direct naar de Afrasteringspecialist. Wij helpen u bij de keuze voor de beste gaasrol. Ons gaas is dikker en zwaarder dan die van andere aanbieders. Daarnaast is de gaasrol ook nog eens voorzien van dubbele draden, wat hem nog steviger maakt. Kies voor een scherpe prijs en kom langs in de winkel.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Ben voordeliger uit met een gaasrol van hoge kwaliteit

Bij ons kiest u uit diverse kleuren, beschikbaar in verschillende mazen en hoogtes. De gaasrol van Eurofence is perfect als afscheiding of omheining van uw tuin. Laat uw planten erdoorheen groeien en u heeft een unieke schutting. Deze sterke gaasrol is daarnaast voorzien van een knik midden in het gaas. Dit bevordert de waterafvoer. Daarnaast biedt het extra stevigheid. Bent u niet alleen op zoek naar een gaasrol, maar ook producten om het te bevestigen? Wij helpen u daar graag bij. Zo kiest u bij ons uit een ruim assortiment van houten palen. Ook bevestigingsmateriaal als schroefjes, draadclips en spanners vindt u hier.

Bestel uw nieuwe hekwerk in de webshop

Heeft u in het assortiment gevonden wat u zocht? Bestel alles eenvoudig online in de webshop. Wij bezorgen alles bij u thuis met behulp van onze eigen chauffeurs. Op zoek naar mooie aanbiedingen? Bij ons geniet u ook van scherpe prijzen. Wilt u meer weten? We helpen u graag via 0182-342859.