Kippenren

Een kippenren voor uw kippen koopt u bij Dierenhandel Hoogendoorn. In ons assortiment vindt u zowel bouwpakketten als gemonteerde kippenrennen. Heeft u iets specifieks in gedachten betreft de afmetingen? Geen probleem, wij maken uw kippenren op maat! Kom langs in onze gratis dierentuin van 2 hectare en vertel ons uw wensen.

Een kippenren bestellen

Op onze website vergelijkt u eenvoudig de verschillende kippenrennen. Ook vertellen wij u hoe groot het grondoppervlak moet zijn. Heeft u de geschikte kippenren gevonden? Dan heeft u de keuze om deze op te halen in Stolwijk of het thuis te laten bezorgen. De levertijd en verzendkosten gaan altijd in overleg. Daarom vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in het bestellen van een kippenren.

Uitgebreid aanbod aan kippen

Bent u naast een kippenren ook op zoek naar nieuwe kippen? Wij bieden u een zeer uitgebreid aanbod aan kippen. Van sierkippen tot krielkippen en van legkippen tot grote kippen. Bekijk de verschillende kippen online of bezoek de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. U bent hier van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Van april tot en met augustus hebben wij een extra koopavond op donderdag. Zien wij u binnenkort? Alvast iets aan onze medewerkers vragen? Bel dan even naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

kippen verzorgen | konijnen houden | grote kippenrassen