De krielkip: het leukste huisdier voor jong en oud

Bent u van plan om een krielkip te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten krielkippen aan en vertellen u er graag meer over. Deze, over het algemeen, kleinere kippen zijn rustige en sociale dieren die goed als huisdier gehouden kunnen worden. Een krielkip heeft minder ruimte nodig en is daarom een ideaal huisdier voor mensen die in een drukke wijk wonen of een kleine tuin hebben. Daarnaast zijn deze kippen ook zeer geschikt voor kinderen.

Welk soort krielkip kiest u?

In onze dierenhandel hebben we verschillende soorten krielkippen. Elke kip heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zo is de Cochin krielkip een rustige kip die snel broeds is en veel veren heeft. Daarnaast hebben we ook de Oud Engelse kriel. Dit dier is rustig en vertrouwelijk en is te kenmerken aan zijn bijzondere uiterlijk. Deze krielkip legt minder eieren, maar is wel zeer geschikt voor kinderen. Ook de Faverolle kriel is een rustig soort. Ze worden snel tam en komen voor in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor de Phoenix kriel. Deze rustige en sierlijke hoenders leggen gemiddeld 90 eieren per jaar en komen voor in verschillende kleuren. Dit is nog maar een greep aan de soorten krielkippen die we bieden. Kortom, u heeft keuze genoeg!

Neem een kijkje in onze dierenhandel

Wilt u advies of meer informatie over het kopen en houden van een krielkip of over de voeding voor het dier? Kom dan langs bij onze dierenhandel in Stolwijk. Onze deskundige medewerkers staan daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0182-342859 of te mailen naar info@dierenhandelhoogendoorn.nl.