Muizengaas

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Wist u dat muizengaas een diervriendelijke oplossing is tegen muizen? Het enige dat u moet weten is waar ze uw woning binnengaan. Door de kleine maaswijdte is de muis niet in staat om uw huis nog binnen te gaan. De afrasteringspecialist ondersteunt u bij het vinden van de juiste oplossing. Daarnaast is muizengaas ook perfect voor andere doeleinden. Door de kleine maaswijdte is het eenvoudig in een vorm te vouwen. Op die manier gebruikt u het bijvoorbeeld ook als voederkras voor vogels. Kom langs in de showroom voor de producten die u zoekt.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Stop de plaag en schaf muizengaas aan

Hoort u ze overal lopen, de muizen? Of vindt u keuteltjes in kasten en hoekjes van de woonkamer? Dan is er de mogelijkheid om een val te plaatsen die ze dood maakt. Het plaatsen van muizengaas is een diervriendelijkere oplossing. Het enige waar u achter dient te komen is waar ze naar binnenkomen. Zodra u dit weet plaatst u het gaas voor het gat. Zo houdt u de muizen tegen om in uw woning te komen. Daarnaast zijn ze niet in staat om het gaas kapot te maken. Een perfecte manier om de muizen buiten te houden zonder ze te doden.

Schaf alles aan in één winkel

Vindt u het vervelend als u voor de benodigdheden naar verschillende winkels moet? Begrijpelijk. Daarom komt u naar onze showroom van 20.000m2. Hier vindt u gegarandeerd het muizengaas dat u zoekt. Ook schaft u bij ons de benodigdheden aan waarmee u het gaas bevestigd aan bijvoorbeeld een muur. Bel gerust met vragen naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

gaashek | tuinafzetting | betongaas verzinkt