Tuinafzetting

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Gebruik tuin gaas als goedkope én veilige tuinafzetting. Bij de Afrasteringspecialist vertrouwt u op sterk gaas voorzien van dikke draden. Wij bieden zwaarder en dikker gaas aan dan andere aanbieders. Zo weet u zeker dat uw tuinafzetting sterk genoeg is als bijvoorbeeld de omheining van uw veld met geiten. Daarnaast is het gaas ideaal als omheining van uw tuin.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Diverse soorten tuin gaas, perfect als uw nieuwe tuinafzetting

Bent u net verhuisd en heeft u nog een omheining nodig voor het veld van uw dieren? Of is er een slootje achter uw huis waar een tuinafzetting hoort? In beide gevallen is het gebruik van tuin gaas een uitstekende oplossing. Als hekwerk is het ook mogelijk om uw planten er doorheen te laten groeien. Zo heeft u een originele én goedkope tuinafzetting. Ons Eurofence tuingaas is voorzien van dubbele boven- en onderdraden. Dit maakt het extra stevig. Ook zorgt de knik in de horizontale draden voor een goede waterafvoer.

Maak uw omheining compleet

In onze showroom van 20.000m2 vindt u niet alleen uw tuinafzetting. Hier kiest u ook een bijpassende poort. Deze zijn ideaal als toegangspoort voor uw tuin of het veld waar uw dieren staan. Bij de bestelling zijn ook de palen en het slot toegevoegd. Het enige wat u nog hoeft te doen is ze plaatsen. Heeft u niet genoeg ruimte in de auto? De bezorgservice met onze chauffeurs levert ze graag bij u thuis af.

Het gaas dat u zoekt

In de showroom staat een team klaar om u van betrouwbaar advies te voorzien. Daarnaast heeft u hier de gelegenheid om het gehele assortiment te bekijken. Dit is uiteraard ook mogelijk via de webshop. Voor vragen neemt u contact op via 0182-342859.

Bekijk ook eens

betongaas verzinkt | afrastering | gaaspaneel zwart