Tuingaas

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Kies uit diverse soorten en hoogtes tuingaas bij de Afrasteringspecialist. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u uitgestald in de showroom. Met 20.000m2 aan producten vindt ook u wat u zoekt. Heeft u tuingaas nodig voor bij de slootkant of als hekwerk? Wij denken met u mee over de mogelijkheden. Naast het gaast schaft u bij ons ook het bevestigingsmateriaal aan. Bezoek onze showroom of bekijk de webshop voor het volledige assortiment.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Prachtig tuingaas, perfect voor als hekwerk

Bent u op zoek naar een mooi hek, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Heeft u er al eens aan gedacht om tuingaas te gebruiken? Zo heeft u een afscheiding waar uw planten nog doorheen groeien. Eurofence tuingaas is het product voor u. De horizontale draden van het gaas zijn voorzien van een knik. Dit zorgt ervoor dat water direct van het gaas valt en uw hek zo sneller weer droog is. Dit tuingaas is extra stevig door de dubbele bovendraad.

Bestel alles eenvoudig in de webshop

Ook bij ons is het mogelijk om al uw producten eenvoudig online te bestellen. Daarnaast is het tuingaas beschikbaar in verschillende hoogtes en kleuren. Heeft u het idee dat uw bestelling te groot is om zelf op te halen? Geen zorgen. De bezorgservice met onze eigen chauffeurs levert alles bij u thuis. Voor vragen over uw bestelling of producten belt u naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

muizengaas | gaashek | tuinafzetting