Vogelgaas

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Voor diverse soorten vogelgaas voor parkieten, papegaaien en kleine tropische vogels bent u bij ons als afrasteringsspecialist bij het juiste adres. Bij de aankoop van uw gaas is het verstandig te letten op de maaswijdte. Het is mogelijk dat de ene soort perfect is voor uw papagaai, maar dat uw kleinere vogels hier doorheen vliegen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. In de 20.000m2 grote showroom van de Afrasteringspecialist hebben we gegarandeerd wat u zoekt. De rollen vogelgaas zijn klein, waardoor u nooit grote stukken over heeft.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Houdt uw prachtige vogels veilig in het hok met vogelgaas van hoge kwaliteit

Is het hok van uw vogels toe aan vernieuwing of gaat u het uitbreiden? Dan is het verstandig om bij ons langs te komen. Met een ruime keuze aan vogelgaas weet u zeker dat u de kwaliteit vindt die u zoekt. Houdt u verschillende soorten vogels in dezelfde ruimte? Ga na of de kleinste vogel zich niet door het gaas kan wurmen. Op die manier weet u zeker dat u de juiste maaswijdte aanschaft. Naast het juiste vogelgaas heeft u nog ander materiaal nodig om uw hok weer als nieuw te maken. Ook hiervoor komt u naar ons. Wij hebben alles van schroeven en draadclips tot draadspanners en draadzadels.

Geniet van onze bezorgservice

Heeft u alles gevonden wat u zocht? Dan bezorgen wij dit graag bij u aan huis. Op het moment dat uw gaas bezorgd wordt via een externe partij, lopen de kosten vaak hoog op. Dit voorkomen wij door eigen chauffeurs in te zetten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de winkel aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk. Met vragen over het assortiment mag u altijd bellen naar 0182-342859.

Bekijk ook eens

goedkoop gaas | tuingaas | muizengaas