Volièregaas

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Gebruik volièregaas voor de nieuwe kooi van uw prachtige vogels. Bij de Afrasteringspecialist kiest u uit groen en zwart geplastificeerd of verzinkt gaas. U bepaalt welke verschillende afmetingen u wilt. Zo betaalt u nooit te veel en houdt u geen volière gaas over. Ook voor de prijs komt u naar ons. Wij zijn namelijk in veel soorten de goedkoopste van Nederland.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Prachtige afscheiding met volièregaas

U bent wellicht bekend met volièregaas, omdat u vogels heeft. Maar dit gaas is ook een mooie manier om een afscheiding te maken. Zo vormt u een bak waar stenen in liggen. Dit zorgt voor een omheining die geluid tegenhoudt en er mooi uit ziet. Daarnaast vergt uw schutting nauwelijks onderhoud. Liever gaas met een grotere maaswijdte? Ook daarvoor komt u naar ons. Wij hebben gaas van verschillende diktes en maten. Of u nu volièregaas of harmonicagaas aanschaft, wij denken met u mee.

Start direct met uw nieuwe omheining

Heeft u veel overlast van de buren of wilt u wat meer privacy? Gebruik volièregaas als afscheiding en zorg voor nog meer sfeer in uw tuin. Voor advies belt u naar 0182-342859 of u komt langs in de winkel aan de Benedenkerkseweg 107 in Stolwijk. Wij ondersteunen u bij uw keuze.

Bekijk ook eens

draadmat | betonmat zwart | betonmatten verzinkt