Kippenvoer vanaf 10 weken

SKU
173076
Op voorraad

Inhoud: 9,5 kg

Voor voor kipjes vanaf 10 weken oud, dit moeten ze krijgen totdat ze 25 weken oud zijn (dan zijn de kipjes volwassen) 

Bij aankoop van drie zakken: gratis verzending en extra voordeel, klik hier

€ 19,95 € 18,82
  • Koop 3 voor € 19,17 € 18,08 en bespaar 4%
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Dit luxe voer is speciaal samengesteld voor uw kuikens vanaf 10 weken oud. Deze Premium Mix is het optimale opfokvoer voor kuikens van kippen, die het graag lusten en snel zullen opnemen.

Premium Mix Kip bevat eiwitrijke korrels, vlokreeftjes en speciaal geselecteerde zaden. Deze samenstelling zorgt voor ontwikkeling van het gehele dier en een evenwichtige groei van vlees, botten en organen. Het komt overeen met de voeding uit de oorspronkelijke leefomgeving van hoenderachtigen, wat er voor zorgt dat het volledig afgestemd is op een perfecte conditie van een gezonde kip.

Blijf deze mix voeren totdat uw kuikens zo´n 25 weken oud zijn, ze zijn dan legrijp. Voor deze leeftijdscategorie is er Premium Mix Kip 25.
Voor kippen vanaf 180 weken bevelen we u Premium Mix Kip 180 aan. Dit is afgestemd op 'bejaarde' kippen om hun veren e.d. nog lange tijd mooi te houden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan