Kippenvoer PMK 10 (drie zakken)

SKU
213390
Op voorraad

Inhoud per zak: 9,5 kg

Wanneer u voor dit product kiest, ontvangt u drie zakken kippenvoer vanaf 10 weken. Deze kosten normaal € 17,95 per zak, nu 3 stuks voor een lagere prijs, er passen namelijk precies 3 zakken in één doos. Zo profiteert u van extra voordeel en hoeven wij niet onnodig veel pakketten te versturen. 

Speciale prijs € 57,50 € 54,25 Normale prijs € 59,85
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Dit luxe voer is speciaal samengesteld voor uw kuikens vanaf 10 weken oud. Deze Premium Mix is het optimale opfokvoer voor kuikens van kippen, die het graag lusten en snel zullen opnemen.

Premium Mix Kip bevat eiwitrijke korrels, vlokreeftjes en speciaal geselecteerde zaden. Deze samenstelling zorgt voor ontwikkeling van het gehele dier en een evenwichtige groei van vlees, botten en organen. Het komt overeen met de voeding uit de oorspronkelijke leefomgeving van hoenderachtigen, wat er voor zorgt dat het volledig afgestemd is op een perfecte conditie van een gezonde kip.

Blijf deze mix voeren totdat uw kuikens zo´n 25 weken oud zijn, ze zijn dan legrijp. Voor deze leeftijdscategorie is er Premium Mix Kip 25.
Voor kippen vanaf 180 weken bevelen we u Premium Mix Kip 180 aan. Dit is afgestemd op 'bejaarde' kippen om hun veren e.d. nog lange tijd mooi te houden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan