Kippenvoer PMK 25 (drie zakken)

SKU
213389
Op voorraad

Inhoud per zak: 9,5 kg

Wanneer u voor dit product kiest, ontvangt u drie zakken kippenvoer vanaf 25 weken. Deze kosten normaal € 15,95 per zak, nu 3 stuks voor een lagere prijs, er passen namelijk precies 3 zakken in één doos. Zo profiteert u van extra voordeel en hoeven wij niet onnodig veel pakketten te versturen. 


Prijsverhoging per 1 juli 2021: 

De grondstoffen van voeders hebben het afgelopen half jaar flinke prijsstijgingen doorgemaakt. In die tijd hebben wij veel voersoorten al drie maal moeten verhogen. Wij hebben geprobeerd onze Premium Mix kippenvoerlijn op hetzelfde niveau te houden, maar ontkomen er niet aan dit nu toch door te voeren. Per 1 juli wordt de nieuwe prijs van drie zakken PMK25 € 52,50.

Speciale prijs € 52,50 € 49,53 Normale prijs € 53,85
-
+

Nog vragen?

Typ hieronder de letters en cijfers

Dit luxe kippenvoer is speciaal samengesteld voor uw kippen vanaf 25 weken oud. Deze Premium Mix is het optimale voer voor kippen die al eieren leggen. Kippen lusten dit voer graag en zullen het snel opnemen.

Premium Mix Kip bevat zaden, groente, schelpengrit en gedroogde vlokreeftjes. Door toegevoegde ruwe celstof blijft de maag- en darmflora optimaal. Eveneens bevat het gezonde vetten en natuurlijke caroteen. Deze samenstelling komt overeen met de voeding uit de oorspronkelijke leefomgeving van hoenderachtigen, wat er voor zorgt dat het volledig afgestemd is op een perfecte conditie van een gezonde kip. En een gezonde kip legt regelmatig een lekker en gezond ei!

Voor kuikens vanaf 10 weken bevelen wij u Premium Mix Kip 10 aan

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan