Op voorraad

Snel en effectief middel om luizen mee te voorkomen.

Inhoud: 1 liter

€ 16,95 € 14,01
-
+

Nog vragen?

Bloedluis Liquid is een gebruiksklare vloeistof ter bestrijding van bloedluis / kippenluis bij pluimvee en siervogels. Het kan worden toegepast terwijl de dieren in het hok verblijven. Bloedluis Liquid blijft werkzaam zolang het product aanwezig is op de behandelde oppervlakten.

 

Gebruiksaanwijzing
Behandel goed alle naden en kieren waar de bloedluizen zich kunnen verschuilen. Het mag toegepast worden terwijl de dieren in het hok verblijven. Wanneer de vloeistof na verloop van tijd te dik wordt, kan deze verdund worden met een beetje water. Dit heeft geen nadelige gevolgen voor de werking. Bloedluis Liquid kan ook d.m.v. een kwast aangebracht worden.

Tip: spoel na gebruik de sproeikop uit om verstopping te voorkomen.

 

Over bloedluis
Bloedluis is een spinachtige, dus officieel een mijt. Het is de meest voorkomende parasiet bij kippen. Overdag houdt hij zich schuil in de kieren van het hok. ‘s Nachts voedt hij zich met het bloed van uw kippen. Een besmetting met bloedluis kan bloedarmoede veroorzaken: beter voorkomen dan genezen!

 

Werkzame stof: 3% siliciumdioxide (silica)

Goed schudden voor gebruik. Vorstvrij bewaren. Contact met de huid en ogen vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Nevel niet inademen. Was na gebruik uw handen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan