Draadmatten

Onze specialiteit op het gebied van afrastering zijn de draadmatten, ook wel gaasmatten genoemd. Wij hebben verzinkte draadmatten, zwarte draadmatten en groene draadmatten in ons assortiment.

Onze draadmatten zijn verder allemaal stekloos! Er zitten geen scherpe punten of randen aan, hierdoor zeer geschikt voor dieren en ook geen risico dat kinderen zich hieraan verwonden. Het is ook nog eens geschikt voor watergangen. Stekloze draadmatten kunt u herkennen aan ons logo hiervoor.

 

Bij ons zijn bijna alle afrasteringen van draadmat gemaakt. Dus wilt u eens zien hoe u deze gaasmatten kunt gebruiken? Of weet u niet wat u het beste kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw dierenweide af te rasteren? Vraag het ons! Wij kunnen met u meedenken en kijken wat de beste optie is.

Let op: wanneer u een stukje afknipt of slijpt doorbreekt u de beschermingslaag en gaat het ijzer op dat punt wel iets roesten. Dit is te voorkomen door deze punten te behandelen met zinkspray en daarna zo nodig af te werken met een zwarte spray, in het geval van zwarte draadmatten.