Draadmatten

Onze specialiteit op het gebied van afrastering zijn de draadmatten, ook wel gaasmatten genoemd. Een draadmat is een stuk gaas dat zó sterk is, dat het niet meer op te rollen is zoals bij een rol gaas. U heeft keuze in verzinkte draadmatten, zwarte draadmatten en gepoedercoate draadmatten, kijk voor meer uitleg per soort onderaan de pagina. Alle versies draadmatten zijn stekloos! Dit betekend dat er geen scherpe punten of randen aan zitten, daarom zijn ze zeer geschikt voor dieren én veilig voor kinderen. 

In onze 'dierentuin' zijn vrijwel alle afrasteringen van draadmatten gemaakt. Dus wilt u eens zien hoe u deze gaasmatten kunt gebruiken? Of weet u niet wat u het beste kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw dierenweide af te rasteren? Vraag het ons! Wij kunnen met u meedenken en kijken wat de beste optie is.


Bezorgen van draadmatten

Deze draadmatten bezorgen wij ook thuis, vanaf een bestelbedrag van € 150,- doen wij dat zelfs volledig kosteloos.
Daaronder zijn de bezorgkosten € 45,- incl. btw. Dit heeft te maken met het formaat en gewicht van de draadmatten, wij moeten deze via een speciale vervoerder versturen. Meer weten? Lees hier alles over onze bezorgservice

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 42

Filter by

prijs

Maas

Afmetingen

Uitvoering