Grote kippenrassen

Grote kippenrassen zijn bijvoorbeeld de Australorp, Barnevelder, Araucana en de Brahma. Een uitgebreid assortiment aan grote kippenrassen vindt u bij Dierenhandel Hoogendoorn in Stolwijk. Ziet u het wel zitten om elke dag van een vers eitje te genieten en uw tuin te sieren met blije kippen? Wij zijn u graag van dienst!

Geschikte kippenhokken voor grote kippenrassen

Grote kippenrassen hebben meer ruimte nodig dan sierkippen of krielkippen. Het is dan ook belangrijk dat u de kippen de ruimte geeft die zij nodig hebben. Bekijk hier ons aanbod aan kippenhokken en vind het geschikte kippenhok. Wilt u de kippen vrij in uw tuin laten rondlopen? Dat kan natuurlijk ook! Vergeet dan niet om schaduwplekken en een overdekt gedeelte te creëren zodat uw kippen bij alle weersomstandigheden gelukkig zijn.

Maak de ontwikkeling van uw kip mee

Wilt u de ontwikkeling van uw kip vanaf het begin meemaken? Kies er dan voor om een kuiken aan te schaffen. Vanaf de maand april hebben wij kuikens van diverse grote kippenrassen. Om er zeker van te zijn dat wij het ras dat u voor ogen heeft op voorraad hebben, raden wij u aan om van tevoren contact met ons op te nemen.

Deskundig advies over grote kippenrassen

Bij het houden van kippen komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Ons enthousiaste team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Wist u dat wij van april tot en met augustus ook elke donderdagavond tot 21:00 uur open zijn? U bent van harte welkom! Heeft u vragen over een product of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0182-342859.

Bekijk ook eens

taling | hangoor konijn | lotharinger