Kippenvoer kopen doet u bij ons

Voor de beste verzorging voor uw huisdier is het belangrijk om het juiste kippenvoer of de juiste kippenmix te kopen. Elke kip is anders en heeft ook andere eetgewoontes. Daarom bieden wij verschillende soorten voer aan. Van kippenmix tot gedroogde meelwormen, u kunt het bij ons allemaal kopen. Zelfs een winterse stamppot behoort tot de mogelijkheden. Weet u niet precies welk soort kippenvoer u voor uw dier moet kopen? Wij adviseren u graag!

Kippenvoer kopen: waar moet u op letten?

Welk kippenvoer of welke kippenmix u moet kopen, hangt af van de levensfase waarin uw kip zich bevindt. Zo bieden wij voor kuikens de Premium Groeimix aan. Deze mix bestaat uit zaden, groenten, opfokkorrels en gedroogde vlokreeften en is erop gericht om een gezonde groei van uw kuikens te bevorderen. Wanneer de kuikens ouder worden, raden wij aan om het kippenvoer vanaf 10 weken en daarna vanaf 25 weken te kopen. Het voer voor kuikens vanaf 10 weken bevat eiwitrijke korrels, vlokreeften en zaden en stimuleert de groei van vlees, botten en organen. Wanneer de dieren 25 weken of ouder zijn, geeft u ze voer met zaden, groente, schelpengrit en vlokreeften. Dit zorgt ervoor dat de maag- en darmflora optimaal blijven. Nadat uw kippen de groeifase doorgekomen zijn, kunt u de dieren ook ander eten geven, zoals kippencruesli, insectenmix, gemengde granen en trosgierst.

Bestel online of vraag persoonlijk advies

Wilt u kippenvoer of kippenmix kopen voor uw kuikens of kippen? Bekijk dan ons aanbod en bestel het voer online. Wanneer u voor 12.00 uur besteld, verzenden wij het kippenvoer dezelfde dag nog. Daarnaast geven we persoonlijk en deskundig advies, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw kippen. Voor meer informatie bel ons op 0182-342859 of stuur een e-mail naar info@dierenhandelhoogendoorn.nl.