Corona nieuws

De fysieke winkel van Afrasteringsspecialist in Stolwijk is geopend voor aanschaf van producten. U mag langskomen zonder afspraak en u bent welkom binnen onze openingstijden: ​
Ma-vr: 10.00 - 17.30 uur
Do: 10.00 – 21.00 uur
Za: 8.00 - 17.00 uur

Maatregelen
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veilig gaas en andere afrastering kunt blijven kopen. Hierbij hanteren we de volgende maatregelen:

  • Eenrichtingsverkeer: Wilt u zelf rondkijken? Dat kan! Volg dan de looproute, we hanteren eenrichtingsverkeer om voldoende afstand te kunnen houden.
  • Wachtruimte: Omdat er in onze winkel beperkte ruimte is, hebben we op het terrein een wachtruimte gecreeërd. Als u geholpen wilt worden, mag u daar plaatsnemen, één van onze medewerkers haalt u hier op en helpt u verder. 
  • Uiteraard geldt: kom niet als u klachten heeft en houd veilige afstand. 

Vermijd drukte
Op zaterdag is vaak druk en kan de wachttijd oplopen. Daarom willen we adviseren om te komen op doorgaans rustige tijden: doordeweeks van 10.00 – 12.00 uur of op donderdagavond 19.00 – 21.00 uur (koopavond). Of koop online, u vindt informatie over de bezorging op de Bezorgservice-pagina. Wij hopen op uw begrip en rekenen erop dat u zich aan de maatregelen houdt voor uw én onze veiligheid. 

Vragen?
Als u vragen heeft, helpen wij u graag. Neem in dit geval contact met ons op door een e-mail naar info@dierenhandelhoogendoorn.nl of bel 0182-342859. Vooral op zaterdag kan het zijn dat we vanwege drukte telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Stuur in dit geval even een e-mail, deze proberen we binnen 48 uur te beantwoorden.