Betonmatten verzinkt

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Voorkom roest bij uw betonmatten en zorg dat ze verzinkt zijn. U bestelt dit soort betonmatten daarom bij de Afrasteringspecialist. Waarvoor heeft u de matten nodig? Moet u een vloer leggen of zoekt u een originele schutting voor in uw tuin? In beide situaties kiest u voor betonmatten die verzinkt zijn. Met name voor afrastering is het goed materiaal. Eenvoudig te installeren en het heeft nauwelijks onderhoud nodig. Bestel ons assortiment eenvoudig in de webshop.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

Zoekt u betonmatten die verzinkt zijn?

Voor diverse soorten gaas komt u naar onze winkel. Maar ook online is het assortiment te bekijken. Zo ook de verzinkte betonmatten voor uw nieuwe omheining. Dit is een originele manier om uw erfgrens aan te geven. Vanwege de maaswijdte groeien planten eenvoudig door de verzinkte betonmatten heen. Zo heeft u binnen no time een prachtige, groene schutting. Uiteraard heeft u ook materiaal nodig waar u de matten aan bevestigt. Dit doet u met behulp van houten palen en bevestigingsmateriaal. Ook dit is onderdeel van ons assortiment.

Eenvoudig geïnstalleerd

Besluit u om verzinkte betonmatten te gebruiken als omheining of schutting van uw tuin, dan bent u snel klaar. De installatie van uw nieuwe afrastering is namelijk erg eenvoudig. Daarnaast is het stekloos, wat het veilig maakt voor dieren en kinderen. Vragen over het assortiment stelt u via 0182-342859.

Bekijk ook eens

fijnmazig gaas | vogelgaas | goedkoop gaas