Betonmat zwart

20.000m2
showroom
Enorm assortiment, voor elke
vraag een oplossing
Gemiddelde levertijd 7 werkdagen
Persoonlijk
advies
Deskundige
klantenservice
Eigen betrouwbare
bezorgservice

Kiest u voor een betonmat die zwart gecoat of verzinkt is? Dit is afhankelijk van waar u het voor wilt gebruiken. Zo is een betonmat ideaal als erfafscheiding of als omheining voor uw dieren. Daarnaast is het ook een stevige en goedkope toepassing voor een schutting. Een betonmat die zwart gecoat is, roest namelijk niet. Daarnaast geeft het uw tuin een robuuste uitstraling. Vind de betonmat voor u bij de Afrasteringspecialist.

Bekijk ons assortiment Neem contact met ons op

U gebruikt een betonmat die zwart gecoat is voor diverse doeleinden

Uw nieuwe zwarte betonmat is beschikbaar in diverse diktes en hoogtes. Zo bepaalt u zelf hoe hoog uw omheining of erfafscheiding moet worden. Wilt u de betonmat met zwarte coating als schutting? Dit is een originele manier om uw tuin af te schermen. Het gaas is namelijk open waardoor u het laat begroeien met prachtige planten. Zo heeft een mooie groene erfafscheiding. Ook de installatie van uw zwarte betonmat is heel eenvoudig. De benodigdheden haalt u bij ons. Zo hebben wij houten palen en verschillende bevestigingsmaterialen in het assortiment. Naast dat u dit in de winkel koopt, bestelt u alles ook eenvoudig via de webshop.

Vindt direct uw nieuwe schutting

Met het gebruik van een zwarte betonmat geeft u de tuin een prachtige omheining. Niet alleen is het heel stevig, laat uw planten door de mat groeien voor een originele schutting. Wilt u meer informatie of advies over uw mogelijke aankopen? Wij zijn bereikbaar via 0182-342859.